Ons werk welke wij reeds opgeleverd hebben

Trots op onze klanten en trots op ons werk

Elke klant van ons is waar wij trots op zijn, of wij nu alleen onderhoud doen, de website beter laten vinden in Google (SEO), aanpassingen of een complete website of webshop bouwen. dWork webdesign haalt graag alles uit de kast om haar klanten tevreden te stellen.

Onze portfolio - dWork, uw betrouwbare webdesign bureau in Den Haag

Bij dWork hebben we een uitgebreide portfolio van webdesign projecten die we met trots presenteren. Als uw betrouwbare webdesign bureau in Den Haag hebben we gewerkt met verschillende bedrijven, variërend van kleine start-ups tot grote gevestigde organisaties in diverse sectoren.

Onze portfolio bevat voorbeelden van responsive webdesign, maatwerk website ontwikkeling en webshop oplossingen. Elk project is op maat gemaakt om aan de unieke behoeften en doelstellingen van onze klanten te voldoen. We hebben een scala aan verschillende technologieën en platformen gebruikt om deze projecten te realiseren, waaronder WordPress, Magento, Shopify, Laravel en Vue.js.

We zijn er trots op dat we niet alleen esthetisch aantrekkelijke ontwerpen hebben gecreëerd, maar ook hebben gezorgd voor een naadloze gebruikerservaring. Bij elk project hebben we ons gericht op het creëren van een gebruiksvriendelijke interface, snelle laadtijden en uitstekende prestaties. Dit alles om ervoor te zorgen dat uw bezoekers een geweldige online ervaring hebben en u meer leads en conversies krijgt.

Bij dWork werken we nauw samen met onze klanten om hun visie en doelstellingen te begrijpen en deze te vertalen naar een op maat gemaakt webdesign oplossing. We geloven in transparante communicatie en zorgen ervoor dat onze klanten op de hoogte blijven van de voortgang van het project.

Bekijk onze portfolio en laat ons u overtuigen van onze expertise en kwaliteit. Of u nu een e-commerce website, een bedrijfswebsite of een andere online oplossing nodig heeft, wij hebben de expertise om uw visie te realiseren. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of om te praten over uw webdesign project.

Wat klanten over dWork webdesign vertellen

Sander
Sander
9. November, 2023.
We werken nu al zo'n 7 jaar met David samen! Hij is een uitstekende developer en website designer. Hij onderhoudt onze website prima en zorgt ervoor dat bugs/storingen altijd verholpen worden (zelfs 's nachts als het moet). Hij reageert snel en zorgt ervoor dat alles gaat zoals het moet. Kan hem aan iedereen aanraden!
Kees Lodewijk
Kees Lodewijk
30. Augustus, 2023.
dWork heeft onze website gemaakt zowel voor de Nederlandse tak en de Belgische. Sinds wij zaken doen met dWork stromen de offerte aanvragen binnen. Nog nooit hebben wij het zo druk gehad!
qosy clothing
qosy clothing
30. Augustus, 2023.
dWork heeft onze webshop gemaakt, bedankt David! Wij raden dWork echt aan iedereen aan! Dank voor de ondersteuning!
Diederik van Stempvoort
Diederik van Stempvoort
18. April, 2023.
Uitstekende dienstverlening!
Laurens AS
Laurens AS
23. Augustus, 2022.
David Rusman weet alles heel mooi te vertellen en al je wensen zijn geen probleem voor hem. Echter na aanbetaling heb ik maanden gewacht op een update en vervolgens liet hij iets zien dat totaal niet aan mijn verwachtingen voldeed. Na meer dan een jaar nog steeds geen website en heb ik de handdoek maar in de ring gegooid. Volgens David Rusman moest ik blij zijn dat hij mij de uren niet gerekend had die hij er al in had zitten. Kortom mooie praatjes weinig daden. NOOIT MEER DWORKS
Ertan Sonmez
Ertan Sonmez
1. Juni, 2021.
Sinds 2014 al klant bij David. Toffe gozer levert goede werk. Je kant altijd terecht met je vragen of als je problemen hebt met je website. Zeker een aanrader
Theo Pool
Theo Pool
17. Mei, 2021.
We zijn nog maar kort klant bij dWork, maar tot nu toe bevalt het prima. Snel en deskundig antwoord, er wordt gedaan wat nodig is (ook op eigen initiatief) en duidelijk gecommuniceerd als het ook anders kan. Prima.
Daniel
Daniel
14. Mei, 2021.
Zeer professioneel!
Ali Mohammed
Ali Mohammed
12. Mei, 2021.
David is een onmisbare schakel in onze organisatie. Ik heb geen moment spijt gehad van de samenwerking. Hij reageert supersnel op vragen. Ook in het weekend en op de meeste onmenselijke tijdstippen (sorry daarvoor). Ik krijg altijd het gevoel dat hij super betrokken is bij de websites. Geen verzoek is eigenlijk te gek en geen crisis/hack te groot. Hij vindt altijd een manier om het op te lossen en te voorkomen dat het (weer) gebeurt. Had hem 10 sterren gegeven als het kon.
Ilja Bonsen
Ilja Bonsen
12. Mei, 2021.
Top werk, lost zowel problemen op met bestaande applicaties als bouwt mooie nieuwe sites. David heeft onze sites jarenlang gefixeerd wanneer een onverlaat er weer eens eentje gehacked had. Vorig jaar heeft hij Nct-events.com voor ons gebouwd en ben daar erg tevreden over. Trouwens sindsdien ook niet meer gehacked!!