Over dWork webdesign

  1. Home
  2. Over

Wat wil je van ons weten

Werkwijze dWork webdesign

Gevestigd in Den Haag is dWork webdesign een echt Haags webdesign bureau, eigenwijs maar punctueel. dWork is op altijd op zoek naar nieuwe technieken, mogelijkheden dit gebruiken en implementeren wij bij onze klanten. dWork is duidelijk, denkt mee waar wij jou het beste mee kunnen ondersteunen.

dWork werkt voor diverse kleine bedrijven maar ook bekende namen en merken kennen het werk wat wij doen. dWork ontwerpt niet alleen website, maar wij programmeren ook.

Bij dWork maken wij veelvuldig gebruik van freelancers, werken wij samen met collega’s en verzorgen voor de steenhouwerij branche 60% de marketing. Kom gewoon gezellig langs om koffie te drinken, dit staat altijd voor jou klaar.

Webdesign Den-haag

U kent ons misschien van:

Responsive website een website welke op alle mediums te zien is

Onze klanten mogen er vanuit gaan dat al onze websites welke wij maken responsive zijn, dit houdt in dat de website of webshop ook op een tablet en telefoon goed te bekijken zijn. Dit is niet alleen handig, maar ook een must om goed/ beter te kunnen presteren in Google.

Wanneer de website dan online staat, begint het werk pas echt. Het optimaliseren van de website, beter vindbaar zijn in Google, marketing en SEA. Betaald adverteren in Google en facebook, ga zo maar door. Wij adviseren jou hierbij graag.

Na enkele weken kun je al zien hoe bezoekers reageren op jouw (nieuwe) website, op bepaalde pagina’s en op formulieren binnen de website. De kunst is om deze gegevens te analyseren en te verbeteren. Op welke manier krijgen we de bounce-rate omlaag en hoe verhogen we de conversie. Veel tips vind je in onze blogs, maar we willen dit uiteraard ook graag in een gesprek aan je voorleggen.

Wil je een WordPress website laten maken in Den-haag (daarbuiten mag ook) en wil je goed en eerlijk advies hebben? Mail of bel 06 28 248 051.