Nieuw project samen met Ed Citroen

dWork, Klanten, Webdesign

Samen met Ed Citroen is dWork een nieuw project gestart. Dit project is het organiseren van een troubadourfestival welke Ed Citroen elk jaar organiseer. dWork heeft het logo en de website reeds ontwikkeld en zal ook reclame uitgingen ontwikkelen voor dit festival.

Over Ed Citroen zijn zijn Troubadourfestival

Ik woon hier nu zo’n 13 jaar op een woonboot hier vlak achter en ik kan overtuigd schrijven dat dit de mooiste tijd van mijn leven tot nu toe is. Wonen op het water is al bijzonder, de unieke natuur en rust die je omgeven, maakt het een paradijs voor mij als muzikant om hier te vertoeven. Loop gerust eens het pad af, er staat een aantal boten te koop dus wie weet word je nog eens mijn nieuwe buur.

Ik heb dit jaar 4 andere bevriende artiesten bereid gevonden om belangeloos op te treden en neem van mij alvast aan dat dit toppers zijn in hun vakgebied! Voor de programmering houd ik rekening met de aard van het festival. Geen harde rockbands maar muzikanten die ‘’theatraal’’ muziek kunnen maken of acteren. Vandaar ook dat ik zorg voor een lekkere stoel, zodat je op je gemak lekker zittend kunt luisteren en genieten.

, , , ,
Actievoeren: Botanica Bloemen krijgt een boete
Waarom is maatwerk websites zo kostbaar?

Gerelateerd aan dit bericht

dWork

Hoi, lange tijd geleden?

0
Wat een lange tijd geleden, dat wij een up-date hebben geplaatst. Laat staan ons portfolio te hebben ge-update. Althans tot…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu