Mijn WordPress website werkt niet meer na updaten, wat nu?

Mijn WordPress website werkt niet meer na updaten, wat nu?

Het kan gebeuren dat na het updaten van uw website de website het niet meer doet, dat kan zijn door plugins die verouderd zijn of misschien een andere reden. Maar wat kunt u nu doen wanneer uw website het niet meer doet. Het is heel vervelend en brengt heel veel stress met zich mee, bovendien laat u door iedereen andere verhalen vertellen of tips die u zelf kunt doen, waardoor misschien het probleem van klein naar groot wordt.

Stap 1: Blijf rustig! er is altijd een oplossing! Het updaten van een WordPress website kan op zich zelf geen probleem geven, tenzij er een sterk verouderde versie opeens naar een nieuwe versie gaat. Of wanneer uw hosting provider een oude versie van PHP heeft en u gaat over naar een nieuwe versie van WordPress dan kan dit problemen veroorzaken. Inventariseer of dit het geval is/was.

Stap 2: Heeft u plugins ge-update, dan kan dat inderdaad problemen geven. Plugins worden steeds aangepast, veiligheid, nieuwe functies of verbeterde functies. Wanneer u “zomaar” even een plugin update, kan dat inderdaad problemen veroorzaken. Heeft u geen verstand van zaken, en weet u niet wat u doet met deze plugins kom hier niet zomaar aan. Sommige plugins hebben instellingen en moeten soms opnieuw ingesteld worden, of sommige kunnen simpelweg niet werken door deze aan te passen. Klinkt cryptisch maar geloof mij een vakman (webdesigner) die weet waar ik het over heb en vaak is dit ook het geval dat een plugin conflicteert met de website/wordpress.

Stap 3: Komt u er niet uit, neem contact op met een webdesigner die u vertrouwd. Ik zeg niet dat u perse ons moet benaderen (zou goed zijn) maar het beste is een webdesign bureau in te huren die weet wat hij of zij doen. U laat niet een bakker een auto repareren, dat kan maar een echte vakman kent zijn werk.

Weer een werkende website hebben, neem contact op

Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Heeft u een vraag?

Stuur ons gerust een bericht. We helpen u graag verder.

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Wij schreven ook over het volgende