Meer omzet genereren met Google Shopping

Meer omzet genereren met Google Shopping

Veel van onze klanten welke een webshop hebben en waarbij het relevant is om mogelijk deel te nemen aan het programma van Google met de naam Google Shopping. Zien hun omzet stijgen. Hoe en waarom? Door deel te nemen aan het programma “Google Shopping” raak je meer mensen, mensen/ bedrijven welke op zoek zijn naar een product zien direct producten bij resultaten, deze extra awareness in Google raken mensen getriggerd om te klikken met een mogelijke sale.

Producten via Google Shopping aanschaffen in uw webshop

Google Shopping kan het best omschreven worden als een nieuwe prijsvergelijkingswebsite zoals deze al nationaal bekend zijn als Kieskeurig.nl of Beslist.nl. Wanneer een consument in Google zoekt naar een bepaald product, worden de relevante Google Shopping resultaten getoond in het tabblad ‘Shopping’. Naast dat de consument eenvoudig producten kan vergelijken, kan ook het betreffende product direct op de website van de aanbieder worden aangeschaft.

Koppel Google Shopping aan Google Adwords

Om te zorgen dat uw producten ook tussen de betaalde Google Shopping advertenties in Google terecht komen, is het nodig om uw Google Shopping account aan uw Google Adwords account te koppelen. U kunt vervolgens in uw Google Shopping account eenvoudig de productomschrijving aanpassen om ervoor te zorgen dat de consument door een pakkende tekst nog sneller op uw producten klikt. Uiteraard is het belangrijk dat u de juiste zoekwoorden aan uw producten koppelt en linkt naar relevante landingspagina’s.

vanlier_shopping

Wilt u meer weten over Google Shopping?

Wilt u meer weten over Google Shopping? De zoekmachinespecialisten van dWork helpen u graag met het opzetten van uw campagnes om zo goed mogelijk gebruik te maken van Google Shopping. Neem contact met ons op via mail@dwork.nl.

Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Heeft u een vraag?

Stuur ons gerust een bericht. We helpen u graag verder.

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Wij schreven ook over het volgende