Kant en klaar project te koop – Gratis QR Code

Kant en klaar project te koop – Gratis QR Code

Gratis QR Code

December 2011 toen hebben wij de domeinnaam www.gratisqrcode.nl geregistreerd. Er was veel te zeggen op de QR codes maar een echte website om QR codes te maken was er niet. Het idee was simpel kom op de website en maak gratis een QR Code aan. Geen twee weken later waren we online, en men kon gratis een QR Code maken. Vanaf dag één hebben we plezier gehad met dit project, langzaam maar zeker hebben wij dit uitgebouwd naar iets moois.

Tot vorig jaar oktober kwamen wij vrijwel dagelijks om bij te werken, bij te schaven en plezier er van te hebben. Daarna hebben wij ons “kindje” opzij gezet, niet omdat we geen aandacht wilde geven maar omdat we er geen tijd meer voor hadden. Het project “Gratis QR Code” staat goed in Google. het loopt “vanzelf”. Omdat het project ook gratis bedoeld was wilde we er ook geen tijd verder meer in steken, het leverde voldoening, ruim 80K aan mensen hebben een QR code aangemaakt op deze website!

Verkopen of uitbreiden?

We zijn tot het punt gekomen dat we er aan denken ons “kindje” te verkopen óf uit-te-breiden. Waarom verkopen? Tja, het project is kant en klaar en heeft niet veel onderhoud aan nodig, bezoekers komen er via bekende wegen zoals Google. Verder kan het een lucratief project worden mits je de marketing goed beheerst. Uitbreiden? Ja, als we het niet gaan verkopen (dat is maar de vraag) zullen we deze dienst gaan uitbreiden. Meer functies, meer deel mogelijkheden, meer uitleg meer marketing.

Wat gaat het kosten?

Dat is een simpele vraag, we vragen slechts 4999 euro voor dit project. We hoeven niet rijk te worden maar willen wel de kosten er uit hebben!

Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Heeft u een vraag?

Stuur ons gerust een bericht. We helpen u graag verder.

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Wij schreven ook over het volgende