Is jouw website nog niet mobiel vriendelijk?

Al inmiddels ruim een jaar geleden introduceerde Google een nieuw zoekalgoritme. Dit zorgt er voor dat de ranking in Google mede hierdoor bepaald wordt. Is jouw website een niet “mobielvriendelijke website”, kan het zijn dat jouw website minder goed gevonden wordt in Google. Nu ruim een jaar later is 50% van de Nederlandse zoekopdrachten gedaan via een mobiel apparaat.

De kans is groot dat Google binnenkort dit algoritme wederom aanpast en dat bedrijven zonder mobielvriendelijke website helemaal niet meer te vinden zijn via mobiele telefoons. Reden genoeg om een mobielvriendelijke website te hebben. Juist omdat mobiel surfen steeds belangrijker gaat worden. Wanneer spreken we nou eigenlijk van een mobielvriendelijke website? Een mobiel vriendelijke website is een website welke zicht aanpast aan het scherm van het apparaat, Mobiel, Tablet, Laptop of een groot scherm. Om te kunnen nagaan of jouw website wel mobiel vriendelijk is of om een andere website te testen kan je deze link volgen.

Slechts 43% mobielvriendelijk

Na uitvoerige analyse kunnen we concluderen dat slechts 43% van de Nederlandse websites mobielvriendelijk is. Oftewel 57% van de Nederlandse websites is niet of nauwelijks te vinden via een mobiel device.

Jouw website mobiel vriendelijk maken

Wil je ook een mobiel vriendelijke website en dus ook geen bezoekers missen op jouw website, vraag dan nu direct een offerte aan. Of kijk op deze pagina waarin je prijzen ziet voor een wordpress website. Daar hebben wij mobielvriendelijke website erbij inbegrepen.


Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Heeft u een vraag?

Stuur ons gerust een bericht. We helpen u graag verder.

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Wij schreven ook over het volgende