Ik ben niet meer zichtbaar in Google!

Ik ben niet meer zichtbaar in Google!

Misschien is het u eens overkomen, eerst was u zichtbaar in Google. Uw klanten konden u vinden op bepaalde zoekwoorden, alles was goed. Ook uw bedrijf is goed zichtbaar in Google maps. Misschien heeft u zelfs een campagne gestart om u hoger in Google te krijgen. U weet hoe belangrijk uw positie in Google is. Maar op een donkere maandag bent u niet meer vindbaar in Google, u merkte het doordat er minder bezoekers naar uw website kwam waardoor u minder bestellingen had. Waar u ook op zoekt, uw bedrijfsnaam, zoekwoorden waar u voor betaald heeft alles maar u vind u niet terug in GOOGLE, wat nu?

Google heeft mijn website verwijderd uit haar zoekmachine, wat moet ik doen?

De eerste stap die je moet nemen, is om te controleren of jouw website inderdaad is verwijderd. Dit kun je doen door in de zoekbalk van Google de URL van jouw website in te voeren en te kijken of deze nog wordt weergegeven. Als dit niet het geval is, kan het zijn dat Google jouw website heeft verwijderd wegens overtreding van de richtlijnen.

Het is belangrijk om te begrijpen dat Google een zeer strikt beleid heeft ten aanzien van websites die proberen te manipuleren of misbruik maken van zoekmachine-optimalisatie (SEO) technieken. Als Google van mening is dat jouw website de regels overtreedt, kan dit leiden tot het verwijderen van jouw website uit de zoekresultaten.

Er zijn verschillende redenen waarom Google jouw website kan verwijderen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat jouw website spammy of van slechte kwaliteit is. Google wil gebruikers namelijk alleen de meest relevante en waardevolle zoekresultaten laten zien. Als jouw website dus van lage kwaliteit is, zal Google deze niet langer weergeven in de zoekresultaten.

Een andere reden kan zijn dat jouw website schadelijke content bevat, zoals malware of phishing-pogingen. Als dit het geval is, zal Google jouw website onmiddellijk verwijderen om gebruikers te beschermen tegen mogelijke gevaren.

Wij kunnen u helpen!

Als uw website om welke reden dan ook uit de zoekresultaten van Google is verwijderd, kan dat een grote impact hebben op uw online aanwezigheid en zichtbaarheid. Gelukkig kan dWork webdesign u helpen uw website weer terug te krijgen in de zoekresultaten van Google.

Ons team van ervaren SEO-specialisten begrijpt de complexiteit van zoekmachine-optimalisatie en is op de hoogte van de nieuwste richtlijnen van Google. We zullen uw website grondig analyseren om de problemen te identificeren die hebben geleid tot de verwijdering van uw website uit de zoekresultaten van Google. Op basis hiervan zullen we een op maat gemaakte oplossing ontwikkelen om de problemen op te lossen en uw website weer in de zoekresultaten van Google te krijgen.

Onze aanpak is volledig transparant en we zullen u op de hoogte houden van elke stap die we nemen om uw website terug te brengen in de zoekresultaten van Google. We zullen ons uiterste best doen om ervoor te zorgen dat uw website voldoet aan de richtlijnen van Google en dat deze van hoge kwaliteit is, zodat gebruikers de best mogelijke ervaring hebben wanneer ze uw website bezoeken.

Als u wilt dat uw website weer wordt weergegeven in de zoekresultaten van Google en u zoekt een betrouwbare partner die u kan helpen bij het oplossen van de problemen, dan bent u bij dWork webdesign aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen uw online aanwezigheid te verbeteren.

Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Heeft u een vraag?

Stuur ons gerust een bericht. We helpen u graag verder.

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Wij schreven ook over het volgende