Herontwikkelen van een website

Herontwikkelen van een website

Website van Mister Aqua

Al een aantal maanden zijn wij achter de schermen bezig om te kijken hoe we Mister Aqua opnieuw kunnen positioneren. Er zijn diverse gesprekken gevoerd met verschillende SEO bureau’s ook met enkele webdesign bureau’s, om te kijken wat zij kunnen betekenen voor Mister Aqua. dWork is sinds 2007 al gebonden aan de naam van Mister Aqua. Toch was er op een gegeven moment behoefte vanuit Mister Aqua om rond te kijken naar partijen welke haar uitingen kon verder ondersteunen.

Uiteraard voelt het alsof je gepasseerd wordt, toch hielpen wij als webdesign bureau mee aan deze zoektocht. Wellicht is dit een van de redenen waarom wij als bedrijf gewaardeerd worden. Het is echter ook moeilijk voor een bedrijf om een dergelijke zoektocht te starten. Wij hebben ondanks deze zoektocht de nodige ondersteuning gegeven aan Mister Aqua wat als resultaat heeft gegeven dat wij ons nogmaals mogen bewijzen wat moois wij kunnen maken en wat wij als webdesign bureau kunnen betekenen.

Niet elke opdracht haal je makkelijk binnen en soms moet je als webdesign bureau meer ondersteuning en support geven dan dat het bedrijf in kwestie om vraagt.

Helpen van andere webdesign bureaus

Zo doen wij vaak ook begeleiding voor andere webdesign bureau’s, onze expertise en kunnen is waardevol. Dat hier graag gebruik van gemaakt wordt is ons reeds duidelijk. Zo hebben wij laats een webshop moeten verhuizen, het marketing bureau had hier de know-how niet van en wordt via via door verwezen naar ons. Het verhuizen van de webshop was een fluitje van een cent, maar blijkt achteraf veel problemen te hebben. De webshop kwam van een ander groot weidesignbureau af. Nu bleek dat dat webdesign bureau expres de webshop heeft bewerkt dat men geen bestellingen meer kon verrichten. Op dit soort dingen wordt je niet alleen als bureau af gerekend maar ook als persoon. Door tussenkomst van dWork hebben we dit in goede banen kunnen leiden met als resultaat dat de webshop door dat zelfde grote weidesignbureau goed verhuist is.

3TAC

een ander voorbeeld is 3TAC. Wij hebben deze website geplaatst in een WordPress omgeving. Hier zijn heldere afspraken over gemaakt. Ook over onderhoud en het plaatsen van Nieuws e.d. een jaar na het vernieuwen van de website is geen enkel nieuws geplaatst, niet door 3TAC en of door de partij welke 3TAC hiermee zou gaan helpen. ook hier bemiddeld dWork partijen. En hebben wij deze zorg op ons genomen.

Vers van Gijs

Soms kom je in situaties waarbij je moet samenwerken met een andere webdesign bureau. Zo hebben wij geholpen aan een webshop van Ver van Gijs. De opdracht betrof een template ombouwen naar de wensen van Vers van Gijs en het reclame bureau welke de opdracht aan ons gegund had, liepen uit de hand. Door vele aanpassingen en niet (of slecht) communiceren duurde dit project te lang met als resultaat dat de stekker, door het reclame bureau, opeens er uit werd getrokken. 1,5 maand later moesten wij weer 100% hier mee aan de slag met scherpe voorwaarden, omdat ook wij baat hadden dat dit project goed wordt afgerond zijn wij akkoord gegaan. We hebben de bestaande thema dusdanig omgebouwd dat deze past binnen de gevraagde voorwaarden, we hebben op basis van WordPress en Woocommerce diverse plugins gemaakt en een eigen backend hiervoor ontwikkeld. 6 maanden nadat deze webshop online gegaan is, kregen wij het verzoek om alle logo’s en communicatie van onze website naar Vers van Gijs er af te halen. Ook wij kunnen in een dergelijk situatie komen.

Sparnaaij juweliers

Een ander voorbeeld is het voorbeeld van een juwelier. Enkele maanden geleden kregen wij een email binnen van Sparnaaij juweliers of wij ook hielpen om een Magento webshop te verhuizen naar een nieuw domeinnaam. De webshop waar het om ging draaide op een server welke niet voor Magento geschikt was. Hierin hebben wij een advies uit gegeven, dit advies is na gevolgd. En hebben wij de webshop netjes verhuisd naar de nieuwe domeinnaam op een nieuwe omgeving. Nadat alles gecontroleerd is of alles naar behoren werkt was de juwelier blij verrast. Waar een ander webdesign bureau bij faalde, lukte het ons in een avond.

Het laatste voorbeeld is een Steenhouwerij, deze heeft een rekenmodule laten bouwen bij een webdesign bureau. Dit bureau is later over gegaan naar een ander bureau. De module is eigendom van deze steenhouwerij. De code is belabberd maar doet zijn taak. Bij het overzetten van de domeinnamen ontstond er een discussie over deze rekenmodule. Door tussenkomst van ons zullen wij binnenkort de rekenmodule op een server van deze steenhouwerij plaatsen. Met schaamrood aan de kaken kregen wij later een email dat het niet moedwil is om niet mee te werken, maar dat de code belabberd schreven was en dat dit bureau zich er voor schaamde. Dit siert het bedrijf om dit open en bloot aan te geven.

Uiteraard willen wij niet met dit bericht zeggen dat dWork webdesign bureau het beste bureau is om mee samen te werken. Wij willen slecht zeggen dat elk probleem heeft een oorzaak, en wij helpen u graag om tot een oplossing te komen.

Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Heeft u een vraag?

Stuur ons gerust een bericht. We helpen u graag verder.

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Wij schreven ook over het volgende