Gratis een QR code maken

Gratis een QR code maken

dWork heeft al vrij lang een gratis dienst met de naam Gratis QR Code. Deze dienst biedt u de mogelijkheid aan gratis QR codes te genereren voor drukwerk, websites, email en is toepasbaar voor heel veel mogelijkheden. Na het registreren van de domeinnaam hebben wij een website opgezet met daarbij de mogelijkheid om in een paar simpele stappen een QR code aan te maken. De een enorme groei aan bezoekers hebben wij besloten de website simpeler te houden. Geen nieuws, geen Twitter of Facebook geen reclame. Slechts 4 pagina’s, Home, een QR code aanmaken (gratis), uitleg en contact.

Ontdek onze nieuwe dienst voor uw WordPress website: 925media WordPress Onderhoud

Snel merkte wij dat dit de manier is waarop u als bezoeker de website wilt zien. Bezoekersaantallen groeide met 110%. Nu weer een jaar verder zij wij aan het kijken hoe wij u hiermee verder kunnen helpen. Veel vragen welke wij krijgen is:”of u de QR code voor alles mag gebruiken?” Ja! Er berust geen alleen recht op een QR code, u mag deze vrij gebruiken zonder (of met bron vermelding).

Wat is een QR code

QR staat voor Quick Respons en is een barcode die ingescand kan worden met bijvoorbeeld de camera van je mobiele telefoon. De QR code kan gebruikt worden voor het verwijzen naar een website waar bijvoorbeeld een actiepagina aan gekoppeld is maar ook voor andere doeleindes. De gebruiker start zijn QR reader software op zijn mobiele telefoon en richt met de camera van zijn telefoon op de QR-code tot die volledig in beeld is. In sommige gevallen moet men een foto maken van de QR code (het plaatje) en in andere gevallen detecteert de software automatisch de QR code. De software registreert automatisch de inhoud van de QR-code.

QR-code maakt comeback .. Op RTL

In 2018 hebben wij een interview gegeven aan RTL het item bestond uit een telefonisch interview tijdens een live uitzending. Ik vond het eerlijk gezegd wel heel spannend, een week of twee vooraf kreeg ik een email van RTL dat ze een item wilde maken over QR codes. Ik vond het wel leuk, en ging erop in. Ik hoorde er niets meer van tot op de dag van de uitzending. Ik werd gebeld en kreeg een aardige dame aan de lijn, die vertelde mij dat ze het item wilde maken en dan wel nu. Of ik daar even tijd voor had, zeker! Hier kan je het item lezen op RTL.

Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Heeft u een vraag?

Stuur ons gerust een bericht. We helpen u graag verder.

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Wij schreven ook over het volgende