Gratis een QR code maken

Klanten, Web

dWork heeft al vrij lang een gratis dienst met de naam Gratis QR Code. Deze dienst biedt u de mogelijkheid aan gratis QR codes te genereren voor drukwerk, websites, email en is toepasbaar voor heel veel mogelijkheden. Na het registreren van de domeinnaam hebben wij een website opgezet met daarbij de mogelijkheid om in een paar simpele stappen een QR code aan te maken. De een enorme groei aan bezoekers hebben wij besloten de website simpeler te houden. Geen nieuws, geen Twitter of Facebook geen reclame. Slechts 4 pagina’s, Home, een QR code aanmaken (gratis), uitleg en contact.

Snel merkte wij dat dit de manier is waarop u als bezoeker de website wilt zien. Bezoekersaantallen groeide met 110%. Nu weer een jaar verder zij wij aan het kijken hoe wij u hiermee verder kunnen helpen. Veel vragen welke wij krijgen is:”of u de QR code voor alles mag gebruiken?” Ja! Er berust geen alleen recht op een QR code, u mag deze vrij gebruiken zonder (of met bron vermelding).

Wat is een QR code

QR staat voor Quick Respons en is een barcode die ingescand kan worden met bijvoorbeeld de camera van je mobiele telefoon. De QR code kan gebruikt worden voor het verwijzen naar een website waar bijvoorbeeld een actiepagina aan gekoppeld is maar ook voor andere doeleindes. De gebruiker start zijn QR reader software op zijn mobiele telefoon en richt met de camera van zijn telefoon op de QR-code tot die volledig in beeld is. In sommige gevallen moet men een foto maken van de QR code (het plaatje) en in andere gevallen detecteert de software automatisch de QR code. De software registreert automatisch de inhoud van de QR-code.

,
Waarom is maatwerk websites zo kostbaar?
Online winkelen met smartphone neemt sterk toe

Gerelateerd aan dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu