Dropship beginnen? Niet doen!

Dropship beginnen? Niet doen!

Rare titel maar het is de waarheid, Dropship is dood. Waarom schrijf je dan dit artikel? Naast dat ik een webdesigner ben en daar ook mijn brood mee verdien heb ik ook kinderen. Die kijken ook op het internet en de mijne zijn redelijk handig, zo ook met het opzetten van een webshop. Echter krijg ik de vraag over dropship heel vaak, zo vaak dat ik elke keer mijn verhaal steeds meer moet verdedigen. Op het internet zijn er diverse mensen / bedrijven die claimen veel geld te verdienen met het hebben van een dropship website. De verdiensten laten ze dan zien, en mensen trappen erin.

Hoe werkt dit? Ze verdienen toch veel geld aan dropship?

Nee! Ze verdienen 0 aan dropship ze verdienen veel geld met zieltjes die voor veel geld een pakket bij hun afnemen waarin staat dat ze met dropship veel geld kunnen verdienen. die inkomsten laten ze aan je zien.

Wat is dropship dan?

Dropshipping is een manier om producten op de website te krijgen en dat de bestellingen direct naar de leverancier aan, je hebt dus zelf geen producten enkel de schil (webshop) de producten verzend jij ook niet en je hebt er ook geen invloed op. Van de buitenkant lijkt jouw webshop gewoon op een echte webshop maar is dat dus niet. problemen met verzenden is een bekend iets, lange wacht tijden dat iets geleverd wordt is vaak aan de orde en in sommige gevallen krijgt de besteller helemaal niets. Maar jij als webshop eigenaar bent daar wel aansprakelijk voor.

Hoe kan het dat bijvoorbeeld dropship academy zoveel verdient?

dropship academy is een bedrijf die verdient aan mensen die zich aanmelden op de website om te leren over dropship, de verdiensten die ze laten zien zijn verdiensten die ze verdienen aan mensen die zich aanmelden om een cursus te nemen en niet de verdiensten die ze hebben met een dropship webshop. En als je de informatie krijgt om een dropship programma op te zetten is de informatie oud, niet compleet en zijn de kanalen leeg!

Wil je echt weten hoe het zit, wil je echt scoren met een dropship webshop, wil je met dropship beginnen en je weet niet hoe? Neem contact op, ik kan je alle voor en na-delen geven en dat geheel gratis! Nu je net toch de website van trustpilot heb bekeken, kan je ook een review voor ons achterlaten.

Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Heeft u een vraag?

Stuur ons gerust een bericht. We helpen u graag verder.

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Wij schreven ook over het volgende