Maak kennis met dWork en laat vrijblijvend je website checken

Ik bouw al enkele jaren actief websites met WordPress en dit zorgt ervoor dat ik bijna altijd plannen voor jouw website kan realiseren door WordPress als basis te gebruiken. Of het nu gaat om een eenvoudige website of een uitgebreide website met veel functionaliteit ik kan altijd helpen jullie plannen te realiseren. Doe de dWork Webcheck en zie waar jouw online verbeterkansen liggen. De Webcheck is geheel vrijblijvend en je kan direct met je resultaten aan de slag.

Wordpress check

 • Ontdek met onze gratis Webcheck wat er beter kan aan jouw website
  en hoe je potentiële klanten nog beter online kan bedienen
 • Ben je toe aan een nieuwe site?
  We werken met WordPress:

  het meest gebruikte CMS (content management systeem)
 • Onze websites worden ook op maat gemaakt
  Je eigen style online
 • Benieuwd naar de mogelijkheden?
  Laat vrijblijvend je website checken door dWork.
 • Je kan ons ook direct bellen voor advies op 0628248051.

Altijd up-to-date dankzij dWork

Wanneer dWork een website voor je ontwikkelt, kijken we verder dan alleen de bouw; je website moet natuurlijk wel up-to-date blijven. Daarom verzorgen we ook de updates van je plugins en het CMS. Daarnaast kijken we welke functionaliteiten voor je onderneming belangrijk zijn. Een agendamodule of een reserverings-formulier? Samen bepalen wij de opbouw. Onze ervaren copywriters schrijven unieke webteksten die ook nog eens goed gevonden worden.

Persoonlijk online team

Zo’n persoonlijke website bouwen we niet alleen. dWork stelt voor je een team samen met o.a. een projectmanager, designer en copywriter. Tijdens de kick-offmeeting bepalen we samen je doelstellingen en designwensen. Daarna overleggen we regelmatig met je over functionaliteiten, het design en alle wensen die voor je belangrijk zijn; zo weten we dat we op de goede weg zitten. Samen met je persoonlijke team werk je toe naar de ideale website voor je bedrijf.

Een professionele website op maat

Samen met je online team bouw je aan een website die past bij jouw bedrijf. Vanzelfsprekend is je site geoptimaliseerd voor zoekmachines, responsive en eenvoudig uit te breiden. Ook helpen we je met verschillende koppelingen aan je website, zoals advertentiecampagnes, social media of rapportage programma’s. Het onderhoud doe je zelf, of je schakelt de expertise van je team in. De keuze is geheel aan jou!

Gratis Websitecheck