Wij bouwen WordPress websites

Een eigen WordPress website?

Wij bouwen samen met u de perfecte website welke u voor ogen heeft. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring met WordPress, het bouwen van een simpele website tot aan een zeer complexe website is voor ons geen uitdaging meer. Wij kennen ons vak en weten hoe wij dit voor u het beste online kunnen brengen. Ook als u aparte dingen bij geprogrammeerd wilt hebben bent u bij ons aan het goede adres.

Wordpress website prijzen

Onze tarieven, helder en wel zo duidelijk

 KleinMiddelGrootGroter
WordPress
Themeforest template
Template op maat
Responsive
SEO
Formulieren
Uitbreiding webshop
Prijs* vanaf: €600,-* vanaf: €900,-* vanaf: €1400,-* vanaf: €1900,-

* Prijzen excl. BTW. Prijzen zijn richtprijzen, afhankelijk wat u aan project wilt starten zullen wij een juiste prijs naar u sturen.

Wordpress webdesign offerte

De afgelopen jaren heb ik met dWork websites opgeleverd met bezoekersaantallen van 10 per maand, oplopend tot 2.500.000 per maand (inclusief pieken van driehonderd pageviews per seconde). Bij dergelijke aantallen is het van wereldbelang dat jouw site in de lucht blijft, ten alle tijde, ook met pieken.

Ik ga met dWork de uitdaging voor wat betreft hosting niet uit de weg. Sterker nog: onze partner zijn er gek op. Laat ons een dagje tweaken op jouw website en de hosting-setup, en astronomische getallen worden behaald. Geloof je ons niet? Kom maar op met jouw klus! Ik pak die grote WordPress website wel aan!

Websites zijn voor steeds meer organisaties een belangrijk onderdeel van hun bedrijfsvoering. Klanten, medewerkers, leveranciers en overige doelgroepen hebben via het web 24 uur per dag toegang tot de voor hun relevante informatie. Het doel van uw website is een correcte afstemming met jouw organisatie en de verwachtingen van de gebruikers. Ik maak jouw website in WordPress compleet op maat en zorg dat deze zijn doel bereikt.

Ik bouw al enkele jaren actief websites met WordPress (sinds 2004) en dit zorgt ervoor dat ik bijna altijd plannen voor jouw website kan realiseren door WordPress als basis te gebruiken. Of het nu gaat om een eenvoudige website of een uitgebreide website met veel functionaliteit ik kan altijd helpen jullie plannen te realiseren.

Dit hebben wij gemaakt

Enkele voorbeelden wat wij gemaakt hebben