Webshop realisatie

Een eigen webshop beginnen?

Steeds meer bedrijven beginnen een webshop, dit is relatief goedkoop, geen huisvesting (of wel) en je bereik aan mensen is groter. Een webshop naast of in plaats van je eigen winkel is in veel gevallen goed en snel op te zetten, wil je meer weten hiervoor neem dan contact op, en wij kunnen dan uitleggen welke stappen je kunt bewandelen en wat de kosten zijn. Voor het gemak hebben wij ook een artikel gemaakt wanneer je je eerste website of webshop gaat beginnen, een stappen plan.

Wat mogelijk is

Een professionele webshop in WordPress? Ja dat kan!

De goedkoopste manier om een winkel te starten is het openen van een webshop. Wat hetzelfde blijft is dat de klant lekker moet kunnen shoppen. Duidelijkheid, overzichtelijkheid en een uitstekende navigatie zijn naast de juiste marketingstrategie van cruciaal belang om de klant binnen de virtuele muren te houden.

Ik bouw WordPress webshops met WooCommerce om jouw webshop mee te bouwen. WooCommerce zorgt voor gebruiksvriendelijke webshop voor de beheerder. WooCommerce is in november 2011 gelanceerd door WooThemes als plugin voor WordPress en werd sindsdien al meer dan 100.000 keer gedownload! Het WooCommerce systeem is eenvoudig aan te passen waardoor uw webshop helemaal aangepast kan worden aan uw business.

Wat kost een webshop om te beginnen?

Wij kunnen voor jou al aan de slag gaan vanaf 1450,- euro! Uiteraard zijn de wensen wat jij wilt aan je aankomende webshop afhankelijk wat de webshop uiteindelijk gaat kosten. Wanneer wij voor jou aan de slag gaan kun je verwachten dat wij de volgende elementen er bij leveren vanaf 1450,- euro! :

Layout
iDeal via Mollie.nl
Uitleg producten toevoegen
Verzend tarieven
Contact formulier
Basis SEO

Hiermee kunt je goed aan de slag gaan om een eigen webshop te beginnen. Je hebt wel meer nodig zoals: Hosting en een Domeinnaam. Zijn jouw wensen bepalen de prijs van jouw aankomende webshop. Neem daarom contact op met ons, we leggen je dan graag uit waar je aan moet denken aan investering kosten.

Dit hebben wij gemaakt

Enkele voorbeelden wat wij gemaakt hebben