SEO, vindbaarheid, beter gevonden worden

  1. Home
  2. Diensten
  3. SEO

Wij helpen u gevonden te worden

Wij kunnen u helpen (weer) bovenaan te staan

SEO is iets waar veel bedrijven mee “pronken” het geheim te kennen van Google.. Je wist natuurlijk niet dat het grote geheim van Google helemaal geen geheim is. De SEO richtlijnen die Google heeft opgesteld zijn namelijk voor iedereen openlijk in te zien. Waarom zijn er toch zoveel mensen die beweren het geheim van Google te kennen? Simpel, omdat er voldoende mensen zijn die hierin trappen.

Maar wist je dat de waarheid eigenlijk is dat je de website zo goed mogelijk optimaliseert dat geheel volgens de richtlijnen van de zoekmachine. Niets meer en niets minder. Lees voor u verder gaat ook ons artikel over lokale SEO.

Help mijn website is niet meer zichtbaar in Google!

Als een website “op eens” niet meer zichtbaar is in Google is er iets anders aan de hand, neem in dat gevel snel Website niet zichtbaar in Google met ons op. Maar in het algemeen zakt een website geleidelijk aan steeds meer naar beneden als men niets aan de optimalisatie van de website doet. Stel: een website 5 jaar oud, bedrijf doet het prima maar ziet niet in hoe belangrijk Google is en haar website. Doet dus niets aan de website (de website functioneert als visitekaartje). Google kijkt om haar heen en ziet dat collega bedrijven wel iets aan hun website doen, nieuws plaatsen, pagina aanpassen en veel meer. Google waardeert dat en geeft die collega voorrang op de ranglijst (posities) zo zakt een website geleidelijk in. Er zijn meer scenarios maar dit is een bekende en veel voorkomend. Wacht niet te lang, laat ons u helpen weer gevonden te worden.

Wat kost het om beter gevonden te worden?

De kosten van een website weer goed te optimaliseren zijn afhankelijk wat u wilt aan resultaat, wij hanteren niet 10 euro per zoekwoord, wij hanteren maatwerk en bespreken dit met u. Eerst uw wensen duidelijk in beeld, dan de kosten. En die vallen redelijk mee hoor.

Tip! Gebruik je sociale media!

Een effectieve manier om snel hoog in Google te komen: zet je sociale media in. Vooral wanneer je veel volgers hebt. Vraag dan aan je volgers of ze in Google willen zoeken naar een bepaalde zoekopdracht en dan op jouw link in de zoekresultaten van Google willen klikken. Binnen no-time staat je pagina bovenaan!

Weer zichtbaar worden in Google?

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Waar wilt u meer over weten
Select an option
Dit is een verplicht veld
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.
person using macbook pro on white table

SEO factoren die van invloed zijn

Er zijn veel factoren die van invloed zijn op hoe goed een website scoort in de zoekresultaten van een zoekmachine, zoals de kwaliteit en relevantie van de website’s inhoud, de structuur en navigatie van de website, en de manier waarop de website wordt gepromoot op het internet. Door middel van SEO kun je ervoor zorgen dat je website aantrekkelijker is voor zoekmachines, zodat deze beter gevonden wordt door mensen die naar producten of diensten zoeken die jij aanbiedt.

Waarom is SEO belangrijk voor je bedrijf? Als mensen naar producten of diensten zoeken, gebruiken ze meestal zoekmachines om relevante websites te vinden. Als je website goed gevonden wordt door zoekmachines, betekent dit dat je meer bezoekers zult krijgen op je website, wat kan leiden tot meer leads, verkopen en inkomsten voor je bedrijf. SEO kan daarom een krachtig hulpmiddel zijn om je online zichtbaarheid en succes te vergroten.