Wordpress onderhoud

  1. Home
  2. Diensten
  3. Onderhoud

Wordpress onderhoud

Onderhoud aan jouw WordPress website

Regelmatig krijgen wij de vraag of wij ook WordPress websites onderhouden en wat daar de kosten zijn. Tevens wordt er gevraagd of onderhoud aan een WordPress website wel nodig is. Laat ik de tweede vraag eerst beantwoorden, JA! Geen onderhoud aan een auto is slecht voor de motor e.d. dat is ook met WordPress het geval.

Help! Mijn WordPress website werkt niet meer!

Na een paar updates merkt u dan dat u bepaalde delen van uw website niet meer kunt wijzigen. Of erger, als u een tijd geen update hebt gedaan: dat uw website is gehackt. In de vorige weken hebben wij zowel de ene als de andere situatie aan de hand gehad, en kunnen oplossen (dit is immers ons vak). Het kon erger, wanneer uw WordPress websites gehackt is kan deze op een Blacklist komen te staan waardoor uw email niet meer aankomt bij uw klanten, door die Blacklist. Wanneer u hiermee overweg kan is dat prima, maar de meeste ondernemers zijn goed in wat de ondernemer doet en dat is ondernemen in zijn of haar vak. Een website aanpassen is het laatste waar u dan aan zal denken. In dit soort gevallen heeft u een webdesign bureau nodig welke uw WordPress websites kan onderhouden.

Wat kost WordPress website onderhoud

De kosten voor het onderhoud aan een WordPress website zijn afhankelijk van de grote van de website. Onze prijzen vind u hier. Wat is het wat wij aan onderhoud doen? O.a. het volgende:

Update plugins
Update WordPress
Producten toevoegen
Layout aanpassingen
Toevoegen en verwijderen plugins
Website check, na hack

Ook kunnen wij je helpen, wanneer jouw website het niet meer doet zoals: bugfixing, website malware vrijmaken, website de-hacken e.d.

Heeft jouw website onderhoud nodig?

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Waar wilt u meer over weten
Select an option
Dit is een verplicht veld
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Prijzen WordPress onderhoud

Prijs eenmaligPrijs maandelijks
Wordpress website€99,-€29,- *
Webshop (Woocommerce)€120,-€34,- *
Webshop (magento)€299,-€99,-
Drupal€310,-€110,-
Overige systemenIn overlegIn overleg
WordPress website schoonmaken na hackIn overlegn.v.t.
Webshop schoonmaken na hackIn overlegn.v.t.

Wij hanteren een uurtarief van 79 euro p/uur. Voor het schoonmaken van een website, WordPress omgeving of een webshop na een hack vragen wij altijd eerst onderzoekkosten van 129,- euro om zo een goed beeld te krijgen van de situatie. Waarna u een begroting krijgt hoe lang wij bezig zijn.

* Afhankelijk hoe groot de website is. Een grote website betekent maandbedrag x2.

Wat is het voordeel van uitbesteden?

Je krijgt naast alle back ups en updates ook advies van ons over te gebruiken plugins. Plugins die niet meer zijn bijgehouden kunnen teveel verouderd zijn en niet meer werken met de nieuwste WordPress versie. Er zijn ook plugins die met elkaar conflicteren of teveel memory limit ‘vreten’, waardoor u ineens (en onnodig) ineens een duurder hosting pakket zou moeten aanschaffen.

Besteed het onderhoud uit, dan wordt dat allemaal voor je geregeld, krijg je altijd juist advies van ons en een goede instructie bij de installatie van een nieuwe/vervangende plugin. En heb kennis van de nieuwste features die WordPress kan bieden voor jouw website/bedrijf.

Wordpress onderhoud

Voor wie doen wij o.a. het onderhoud?