Wordpress onderhoud

Wordpress onderhoud

Onderhoud aan jouw WordPress website

Regelmatig krijgen wij de vraag of wij ook WordPress websites onderhouden en wat daar de kosten zijn. Tevens wordt er gevraagd of onderhoud aan een WordPress website wel nodig is. Laat ik de tweede vraag eerst beantwoorden, JA! Geen onderhoud aan een auto is slecht voor de motor e.d. dat is ook met WordPress het geval.

Help! Mijn WordPress website werkt niet meer!

Na een paar updates merkt u dan dat u bepaalde delen van uw website niet meer kunt wijzigen. Of erger, als u een tijd geen update hebt gedaan: dat uw website is gehackt. In de vorige weken hebben wij zowel de ene als de andere situatie aan de hand gehad, en kunnen oplossen (dit is immers ons vak). Het kon erger, wanneer uw WordPress websites gehackt is kan deze op een Blacklist komen te staan waardoor uw email niet meer aankomt bij uw klanten, door die Blacklist. Wanneer u hiermee overweg kan is dat prima, maar de meeste ondernemers zijn goed in wat de ondernemer doet en dat is ondernemen in zijn of haar vak. Een website aanpassen is het laatste waar u dan aan zal denken. In dit soort gevallen heeft u een webdesign bureau nodig welke uw WordPress websites kan onderhouden.

Wat kost WordPress website onderhoud

De kosten voor het onderhoud aan een WordPress website zijn afhankelijk van de grote van de website. Onze prijzen vind u hier. Wat is het wat wij aan onderhoud doen? O.a. het volgende:

Update plugins
Update WordPress
Producten toevoegen
Layout aanpassingen
Toevoegen en verwijderen plugins
Website check, na hack

Ook kunnen wij je helpen, wanneer jouw website het niet meer doet zoals: bugfixing, website malware vrijmaken, website de-hacken e.d.

Heeft jouw website onderhoud nodig?

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Waar wilt u meer over weten
Selecteer een optie
Dit is een verplicht veld
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Prijzen WordPress onderhoud

Prijs eenmaligPrijs maandelijks
Wordpress website€99,-€29,- *
Webshop (Woocommerce)€120,-€34,- *
Webshop (magento)€299,-€99,-
Drupal€310,-€110,-
Overige systemenIn overlegIn overleg
WordPress website schoonmaken na hackIn overlegn.v.t.
Webshop schoonmaken na hackIn overlegn.v.t.

Wij hanteren een uurtarief van 79 euro p/uur. Voor het schoonmaken van een website, WordPress omgeving of een webshop na een hack vragen wij altijd eerst onderzoekkosten van 129,- euro om zo een goed beeld te krijgen van de situatie. Waarna u een begroting krijgt hoe lang wij bezig zijn.

* Afhankelijk hoe groot de website is. Een grote website betekent maandbedrag x2.

Wat is het voordeel van uitbesteden?

Je krijgt naast alle back ups en updates ook advies van ons over te gebruiken plugins. Plugins die niet meer zijn bijgehouden kunnen teveel verouderd zijn en niet meer werken met de nieuwste WordPress versie. Er zijn ook plugins die met elkaar conflicteren of teveel memory limit ‘vreten’, waardoor u ineens (en onnodig) ineens een duurder hosting pakket zou moeten aanschaffen.

Besteed het onderhoud uit, dan wordt dat allemaal voor je geregeld, krijg je altijd juist advies van ons en een goede instructie bij de installatie van een nieuwe/vervangende plugin. En heb kennis van de nieuwste features die WordPress kan bieden voor jouw website/bedrijf.

Wordpress onderhoud

Voor wie doen wij o.a. het onderhoud?

Wordpress Onderhoud Den Haag

Professioneel onderhoud voor uw WordPress website of webshop

Bij dWork begrijpen we als geen ander hoe belangrijk het is om uw online aanwezigheid goed te onderhouden. Een WordPress-website of -webshop is tegenwoordig immers vaak het visitekaartje van een bedrijf. Het is daarom van cruciaal belang om uw website of webshop regelmatig te onderhouden en te updaten. Dit verlengt de levensduur van uw website en zorgt ervoor dat deze beter presteert. Bovendien verkleint het de kans op storingen en beveiligingsrisico’s, wat uiteindelijk tijd en geld bespaart.

Onze diensten zijn gericht op het onderhoud van WordPress-websites en webshops. WordPress is immers het meest gebruikte CMS (Content Management Systeem) ter wereld. Dit heeft als voordeel dat er veel plugins en thema’s beschikbaar zijn, maar ook een nadeel: de software kan kwetsbaar zijn voor hackers en malware. Daarom is het essentieel om uw WordPress-website of webshop regelmatig te onderhouden en te updaten.

Bij dWork bieden we verschillende diensten aan om ervoor te zorgen dat uw WordPress-website of webshop altijd up-to-date is en optimaal blijft presteren. Zo zorgen we ervoor dat de WordPress-software zelf altijd de nieuwste versie heeft, inclusief alle bijbehorende beveiligingsupdates. Ook controleren we regelmatig of alle plugins en thema’s nog compatibel zijn met de nieuwste WordPress-versie. Zo voorkomen we dat uw website of webshop na een update niet meer werkt of beveiligingsrisico’s loopt.

Daarnaast voeren we regelmatige back-ups uit, zodat u altijd een recente versie van uw website heeft. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan, dan kunnen we snel en eenvoudig uw website herstellen. Ook controleren we de snelheid van uw website en optimaliseren we waar nodig om ervoor te zorgen dat uw website snel laadt en gebruiksvriendelijk blijft. Dit draagt niet alleen bij aan de gebruikerservaring, maar ook aan de SEO (Search Engine Optimization) van uw website.

Veiligheid is een belangrijk aspect van ons onderhoudsdienstenaanbod. Daarom controleren we regelmatig op mogelijke beveiligingsrisico’s en voeren we waar nodig extra beveiligingsmaatregelen uit. Zo zorgen we bijvoorbeeld voor een goede firewall en installeren we beveiligingsplugins die uw website of webshop beschermen tegen malware en hackers. Ook bieden we de mogelijkheid om een SSL-certificaat te installeren, wat zorgt voor een veilige verbinding tussen uw website en de gebruiker. Dit is niet alleen veiliger voor uw gebruikers, maar ook beter voor uw SEO.

Bij dWork vinden we het belangrijk dat u altijd op de hoogte bent van de status van uw WordPress-website of webshop. Daarom ontvangt u regelmatig rapportages waarin we de uitgevoerde werkzaamheden en de status van uw website uitleggen. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en kunt u zelf ook actief meedenken over het onderhoud van uw website. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om maandelijks met ons te overleggen over de voortgang en eventuele aanpassingen aan uw website.

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. We streven er dan ook naar om onze klanten tevreden te stellen met onze dienstverlening en hen te ontzorgen op het gebied van website-onderhoud. Ons team van ervaren webdesigners en -ontwikkelaars staat altijd klaar om u te helpen en te adviseren. Ook bij vragen of problemen staan we voor u klaar en zorgen we voor een snelle oplossing.

Naast het onderhoud van WordPress-websites en webshops bieden we ook aanvullende diensten aan. Zo kunnen we uw website voorzien van nieuwe functionaliteiten, bijvoorbeeld door het toevoegen van een webshop of een boekingsmodule. Ook kunnen we uw website of webshop redesignen, zodat deze weer helemaal up-to-date is en past bij de uitstraling van uw bedrijf.

Kortom, bij dWork bent u aan het juiste adres voor het onderhoud van uw WordPress-website of webshop. We zorgen ervoor dat uw website altijd up-to-date is, optimaal presteert en veilig is voor u en uw gebruikers. Met onze persoonlijke aanpak en ervaren team van professionals bent u verzekerd van een uitstekende dienstverlening en klanttevredenheid. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. We helpen u graag verder!