Onderhoud aan jou website

Regelmatig krijgen wij de vraag of wij ook WordPress websites onderhouden en wat daar de kosten zijn. Tevens wordt er gevraagd of onderhoud aan een WordPress website wel nodig is. Laat ik de tweede vraag eerst beantwoorden, JA! Geen onderhoud aan een auto is slecht voor de motor e.d. dat is ook met WordPress het geval.

WordPress website werkt niet meer!

Na een paar updates merkt u dan dat u bepaalde delen van uw website niet meer kunt wijzigen. Of erger, als u een tijd geen update hebt gedaan: dat uw website is gehackt. In de vorige weken hebben wij zowel de ene als de andere situatie aan de hand gehad, en kunnen oplossen (dit is immers ons vak). Het kon erger, wanneer uw WordPress websites gehackt is kan deze op een Blacklist komen te staan waardoor uw email niet meer aankomt bij uw klanten, door die Blacklist. Wanneer u hiermee overweg kan is dat prima, maar de meeste ondernemers zijn goed in wat de ondernemer doet en dat is ondernemen in zijn of haar vak. Een website aanpassen is het laatste waar u dan aan zal denken. In dit soort gevallen heeft u een webdesign bureau nodig welke uw WordPress websites kan onderhouden.

Wat kost WordPress website onderhoud

De kosten voor het onderhoud aan een WordPress website zijn slechts 69 euro per uur. Wij kunnen maandelijks nagaan of onderhoud nodig is ja/nee. Als nee worden er uiteraard geen kosten in rekening gebracht, bij ja, gaan wij aan de slag. Gemiddeld heeft een website 1/2 uur, wat valt er onder onderhoud?

Update plugins
Update WordPress
Producten toevoegen
Layout aanpassingen
Toevoegen en verwijderen plugins
Website check, na hack

Ook kunnen wij je helpen, wanneer jouw website het niet meer doet zoals: bugfixing, website malware vrijmaken, website de-hacken e.d.

Wat is het voordeel van uitbesteden?

Je krijgt naast alle back ups en updates ook advies van ons over te gebruiken plugins. Plugins die niet meer zijn bijgehouden kunnen teveel verouderd zijn en niet meer werken met de nieuwste WordPress versie. Er zijn ook plugins die met elkaar conflicteren of teveel memory limit ‘vreten’, waardoor u ineens (en onnodig) ineens een duurder hosting pakket zou moeten aanschaffen.

Besteed het onderhoud uit, dan wordt dat allemaal voor je geregeld, krijg je altijd juist advies van ons en een goede instructie bij de installatie van een nieuwe/vervangende plugin. En heb kennis van de nieuwste features die WordPress kan bieden voor jouw website/bedrijf.

Menu