Ik wil een Magento webshop

Vanaf € 2450,- kan ik voor jou een mobiel vriendelijke Magento webshop bouwen met diverse betaling modules zoals iDEAL, AfterPay en Mistercash. Dit kan een webshop zijn op basis van de responsive template. Je krijgt dan een compleet en Google vriendelijke webshop met uiteraard ondersteuning.

Een frisse start met een nieuwe webshop

Je kunt ook door mij jouw webshop laten updaten naar de nieuwste versie van Magento. Je webshop wordt dan helemaal opnieuw opgebouwd met de responsive template als basis. Het aanpassen van een bestaande template is meestal ook mogelijk, mits deze klaar is voor de nieuwste Magento versie. Ervaring leert dat het aanpassen van een oude (bestaande) template meer werk is, dan de webshop herbouwen met een nieuwe moderne template welke geschikt is voor de nieuwste versies van magento.

Ik kan ook jouw logo, de kleurstelling en de afbeeldingen overzetten naar jouw nieuwe webshop. In overleg wordt jouw nieuwe webshop dan vorm gegeven.

Maatwerk en extensies laten updaten

Naast het updaten van Magento moet ook de geïnstalleerde extensies op de webshop worden geupdate naar de nieuwste versie. De werkwijze hiervoor verschilt per extensie en is tevens afhankelijk of deze nog beschikbaar zijn. Uiteraard maak ik een overzicht van alle extensies op jouw webshop en test dan elke extensie na het updaten, dit zal gebeuren op een test locatie. Indien de webshop beschikt over maatwerk dan zal ik dat handmatig opnieuw moeten inbouwen.

Kosten updaten Magento webshop

De kosten voor het laten updaten van Magento verschilt per webshop. De kosten zijn afhankelijk van de huidige versie van jouw webshop en het aantal extensies dat is geïnstalleerd op de webshop. Soms kan het gebeuren dat de extensies opnieuw moet worden aangeschaft, of dat ze moeten worden vervangen door andere extensie (betere versies). Deze kosten hangen ook af van het aantal artikelen en het aantal informatiepagina’s op jouw webshop.

Deze kosten liggen meestal rond de €2450,- excl. BTW. Je kunt een vrijblijvende offerte aanvragen geef hierin aan waar de webshop staat (link plaatsen). Je kan ook bellen naar 06-28248051 voor persoonlijk contact. Ik geef graag meer informatie.

Offerte aanvragen

1Regio
2Opdracht
3Contactgegevens