Ontwikkeling huisstijl

De huisstijl vormt de basis voor communicatie en geeft door vorm, typografie en kleur richting en herkenbaarheid. In het Engels dekt de vlag nog beter de lading: corporate identity. Want identiteit, dát is waar het om gaat. Niet zozeer om gewoon mooi voor de dag te komen, maar zeker ook om richting en ondersteuning te geven aan doelstelling en visie.

Van huisstijl ontwerp tot en met uitwerking

dWork is een full service bureau: thuis in het totale traject, van eerste ontwerp tot en met DTP en drukwerkbegeleiding van briefpapier, visitekaartjes, enveloppen, offertemappen, brochures enz. Niet alleen jouw logo is bepalend voor visuele identiteit. Ook het ontwerp van uw briefpapier, visitekaartjes, enveloppen, e-mail, presentaties en jouw website dragen bij aan de herkenbaarheid van het bedrijf. Eenheid in de visuele communicatie is een belangrijke stap op weg naar een ‘sterk merk’. Ik heb ervaring met het inpassen van de huisstijl in de visuele communicatie van jouw bedrijf, zodat alle onderdelen van de huisstijl een duidelijke eenheid uitstralen.

dWork Huisstijlontwikkeling

dWork probeert via een gesprek helder te krijgen waar uw wensen liggen. Omdat het drukke tijden zijn, geven veel klanten er de voorkeur aan om een inleidend gesprek op kantoor te vervangen door een of meerdere telefonische afspraken of, en dat voldoet in sommige gevallen ook, per mail. Voor onze verschillende disciplines heb ik verschillende checklists, zodat ik niets vergeet te vragen. Omdat de markt en de wensen voortdurend in beweging is, wordt deze checklist meerdere malen per jaar aangepast. Ik werk vanuit jouw wensen en geef dat vorm in een concept. Vanuit het concept maken ik een ontwerp wat dan weer een uitwerking is van het concept. Het voordeel van conceptdenken is dat er in stappen gewerkt wordt. Hierdoor kom ik stukje bij beetje bij het gewenste resultaat. Mochten er wijzigingen zijn op het ontwerp, bespreek ik deze en zo komen wij stukje bij beetje bij het gewenste resultaat. Als het ontwerp definitief is lever ik deze aan in verschillende formaten zoals .jpg, .png, .eps, .ai, .indd of .pdf zodat elke drukker er mee uit de voeten kan en jij het ook voor bedrijfspresentaties en eigen gebruik kan gebruiken.

Ben je geïnteresseerd om door mij een logo, huisstijl of ander ontwerp te laten vormgeven (kortom Huisstijlontwikkeling)? Bel of mail mij dan om een afspraak te maken.

Website
Logo
Flyers, Folders
Identiteit
Kaartjes
en veel meer!

Lease een webshop

Het kan gebeuren dat je slechts een webshop nodig hebt voor een korte periode bijvoorbeeld een jaar, dat kan en al vanaf 200 euro per maand.

Dat is inclusief:

Hosting WordPress webshop
.nl domeinnaam
Ontwerp webshop
Bouw WordPress webshop
Updaten plugins / webshop
Dagelijkse back up
20 uur werk (uitbreiding webshop) (p/j)