Voorraad probleem woocommerce

Bij een klant van mij kwam er een probleem steeds naar voren, dat probleem is dat producten wel in voorraad waren maar niet te bestellen is door lage voorraad. Je kon het dan over 120 minuten, 60 minuten of de aantal minuten wat er is ingesteld weer te proberen is. Vervelend, zeker omdat je weet dat je alles gedaan hebt aan je voorraad beheer, je bent einde raad!

Read More

Webdesign offerte aanvragen

Regelmatig krijgen wij offerte aanvragen binnen van bedrijven welke een nieuwe website willen hebben of een nieuwe webshop willen hebben. Uiteraard staan wij deze mensen graag te woord, immers een offerte is een offerte en potentieel dus een opdracht. Soms komen wij ook bedrijven tegen die aan het “shoppen” zijn naar de goedkoopste offerte, dat begrijpen wij ook, je wilt niet te veel betalen maar toch op de eerste rij zitten.

Read More

Is jouw WordPress website al klaar voor de AVG?

Vanaf 25 mei 2018 is de nieuwe privacy-wet (AVG) van toepassing. Vanaf dan gelden dezelfde privacy-regels voor heel Europa. De Nederlandse Wbp komt dan te vervallen en er gaan nieuwe regels gelden voor het verwerken en bewerken van persoonsgegevens. Dit is ook van toepassing op jouw WordPress / Magento website, bijvoorbeeld als je een contactformulier hebt, Google Analytics gebruikt, of als je een webshop hebt.

Read More

Wat kost een nieuwe Magento webshop

Dat is een vraag welke wij vaker en vaker krijgen. Het antwoord is echter te makkelijk te beantwoorden, makkelijk? Euh ja, retorisch dan. het maken van een Magento webshop vergt meer kennis, tijd en dus meer aan investering dan een Woocommerce webshop. Ik geef mijn klanten altijd het advies om ook een prijs aanvraag bij andere webbouwers te doen, veel webdesignbureau’s bieden vrijwel de zelfde prijzen aan.

Read More

Binnenkort: Website abonnement!

dWork probeert haar diensten steeds te verbeteren, zo ook met deze aankondiging. Normaal hebben wij vaste tarieven welke wij ook blijven hanteren, maar met ons neven website www.zomaakjereclame.nl willen wij een nieuwe weg in slaan. Namelijk een vast bedrag per maand, waarbij www.zomaakjereclame.nl de website maakt,..

Read More