Doe meer met je webshop

Webshops zijn om klanten te werven voor jouw producten, immers heb je mooie producten op je webshop welke jouw webdesigner heeft gemaakt. Maar wat als je niet weet wat je klanten doen op je website, analytics? Customers history? Wat kan je doen aan jouw klanten die weggaan van je webshop?

Read More
Webdesign Den-haag

Foto’s maken bij klanten

Voorheen ging ik bij klanten langs om product foto’s te maken. Zo heb ik een aantal jaar geleden voor Jalyd (Nederland) een serie product foto’s moeten maken. Dit waren voornamelijk haarverzorging producten, omdat dit een aantal series waren hadden wij een op een gegeven moment zo’n 4000+ foto’s. Dat zijn er een heleboel.

Read More

De belangrijkste veranderingen in WordPress 4.8 (Bill Evans)

Niet zo heel lang geleden bracht WordPress haar nieuwste versie, WordPress 4.8 (Bill Evans), uit. Traditiegetrouw heeft ook deze editie de bijnaam van een jazzmuzikant, deze keer Bill Evans. Hoewel 4.8 minder spannende features dan 4.7 bevat, is dit hét moment om te updaten mocht je dat nog niet gedaan hebben. Hier zal ik laten zien wat nieuw is in WordPress 4.8 (Bill Evans) is.

Read More
Google mijn bedrijf vragen

Waarom aanwezigheid “Google mijn bedrijf” zo belangrijk is

Veel van mijn klanten raad ik aan het profiel binnen “Google mijn bedrijf” goed te onderhouden. Regelmatig updates te geven (Foto’s) en de informatie up-to-date te houden. Maar waarom eigenlijk en waarom is “Google mijn bedrijf” toch zo belangrijk? Het ontwikkelen van een Google Bedrijfspagina kent vele voordelen. Het online visitekaartje, dat aangemaakt wordt via Google+, heeft grote positieve gevolgen voor de online aanwezigheid van uw bedrijf.

Read More
Page Authority en Domain Authority

Wat is Page Authority en Domain Authority

Als je met jouw website vindbaar wilt worden heb je vast een SEO bureau in dienst genomen. Dit soort bureau’s hebben dure termen zoals Page Authority (PA) en Domain Authority (DA), veel bedrijven weten niet wat dit is of wat dit nu inhoudt. PA is de afkorting van Page Authority en DA betekent Domain Authority. Beide zijn ze enorm belangrijk voor Google, hoe hoger de PA en DA zijn, hoe hoger je in Google komt te staan. Onderstaand ga ik verder in op DA en PA.

Read More

Kunt u mij helpen? Mijn website functioneert niet meer goed.

Dat is een vraag welke wij regelmatig krijgen: “Kunt u mijn helpen? Mijn website functioneert niet meer goed”. Uiteraard is het antwoord “Ja”. Maar wat wij altijd willen weten is, wat is er vooraf gaande geweest. Waarom functioneert de website nu niet meer zoals voorheen? Vaak weet de website/webshop eigenaar dit niet. Uit ervaring weten wij dat het volgende aan de hand kan zijn.

Read More
Pagina 1 van 1012345...9...Laatste »