Google mijn bedrijf vragen

Waarom aanwezigheid “Google mijn bedrijf” zo belangrijk is

Veel van mijn klanten raad ik aan het profiel binnen “Google mijn bedrijf” goed te onderhouden. Regelmatig updates te geven (Foto’s) en de informatie up-to-date te houden. Maar waarom eigenlijk en waarom is “Google mijn bedrijf” toch zo belangrijk? Het ontwikkelen van een Google Bedrijfspagina kent vele voordelen. Het online visitekaartje, dat aangemaakt wordt via Google+, heeft grote positieve gevolgen voor de online aanwezigheid van uw bedrijf.

Read More
Page Authority en Domain Authority

Wat is Page Authority en Domain Authority

Als je met jouw website vindbaar wilt worden heb je vast een SEO bureau in dienst genomen. Dit soort bureau’s hebben dure termen zoals Page Authority (PA) en Domain Authority (DA), veel bedrijven weten niet wat dit is of wat dit nu inhoudt. PA is de afkorting van Page Authority en DA betekent Domain Authority. Beide zijn ze enorm belangrijk voor Google, hoe hoger de PA en DA zijn, hoe hoger je in Google komt te staan. Onderstaand ga ik verder in op DA en PA.

Read More

Kunt u mij helpen? Mijn website functioneert niet meer goed.

Dat is een vraag welke wij regelmatig krijgen: “Kunt u mijn helpen? Mijn website functioneert niet meer goed”. Uiteraard is het antwoord “Ja”. Maar wat wij altijd willen weten is, wat is er vooraf gaande geweest. Waarom functioneert de website nu niet meer zoals voorheen? Vaak weet de website/webshop eigenaar dit niet. Uit ervaring weten wij dat het volgende aan de hand kan zijn.

Read More

Google Chrome-browser gaat gebruikers vaker waarschuwen

Eerder lieten wij via dit artikel weten dat Google Chrome de oorlog gaat verklaren aan “onveilige” domeinnamen (lees: domeinnamen, websites zonder SSL certificaat). Nu heeft Google aangekondigd een aantal veranderingen in de Chrome-browser te willen aanpassen. Zo moeten er vanaf versie 62 aanvullende waarschuwingen worden getoond op http-sites (lees: domeinnamen, websites zonder SSL certificaat), bijvoorbeeld in de incognitomodus en bij het invullen van gegevens.

Read More

Welke betaalproviders voor jouw webshop?

Voor een webshop heb je ook een betaal provider nodig. iDEAL via de bank waar je al lid van bent, Creditcards, PayPal, Afterpay en zo zijn er veel meer betaal providers welke je kan aanbieden aan jouw klanten. Veel keus en vaak te veel om een goede keus te maken. Om nu apart iDEAL, Creditcards, PayPal, Afterpay en veel meer aan te bieden is voor een developer tijdrovend en voor jouw als webshop eigenaar niet te doen aan aanvragen. Wat kan je dan wel doen?

Read More
WordPress website gehackt

Is je WordPress website gehackt?

Is jouw WordPress website gehacked? Wat nu? Google Webmasters meldt dat er Malware is gevonden, in de zoekmachine van Google zie je rare tekens welke niet van jouw website afkomen. En bovendien krijg je in de zoekresultaten de melding: “Mogelijk gehacked”. Wat nu? Met een gehacked website wordt je binnen no-time uit Google gezet en ben je vrij snel je ranking kwijt, tenzij,…

Read More
Pagina 1 van 1012345...9...Laatste »