Hulp bij problemen trage WordPress website

Vaak krijgen wij de vraag of wij kunnen helpen met het snel maken van een trage website of webshop, uiteraard kunnen wij helpen en dat doen wij ook graag. In sommige gevallen zijn kleine aanpassingen aan de webshop voldoende om de webshop of website sneller te maken. Maar in sommige gevallen zijn er conflicten met een plugin of thema binnen WordPress wat de webshop of website traag maakt.

Read More

WordPress 5.0 (Gutenberg) uitleg en release datum

Toen ik dit artikel wilde schrijven leefde we al in de wereld van wordpress 4.7 stable. Omdat er op dat moment nog niet veel bekend was over wordpress 5.0 heb ik gewacht op meer informatie, inmiddels staat wordpress 4.9 op veel websites (shops) geïnstalleerd. Nu is wel de vraag: neemt WordPress een revolutionaire stap? Met wordpress 5.0?

Read More

Doe meer met je webshop

Webshops zijn om klanten te werven voor jouw producten, immers heb je mooie producten op je webshop welke jouw webdesigner heeft gemaakt. Maar wat als je niet weet wat je klanten doen op je website, analytics? Customers history? Wat kan je doen aan jouw klanten die weggaan van je webshop?

Read More
Pagina 1 van 1112345...9...Laatste »