Bitcoins? Ook daar kunt u mee betalen bij dWork

Bitcoins? Ook daar kunt u mee betalen bij dWork

Als innovatief bedrijf welke mooie producten maakt voor ZZP, mkb en multinational kunnen we niet achter blijven. Elke dag is er wel iets nieuws of veranderd. Bitcoins zijn erg in opspraak maar ook in opmars. Wij willen het eerste webdesign bureau zijn welke openlijk Bitcoins accepteert als betaalmiddel, bij dWork kunt u dan ook vanaf vandaag onze diensten (naast iDEAL, op factuur en incasso) ook voldoen met Bitcoins.

Wat is een Bitcoin

Bitcoin is een munteenheid. Net zoals euro en dollar. Verschil is, is dat het volledig digitaal is en gebruik maakt van peer-to-peer technologie. Bitcoins worden afkort naar ‘BTC’ (zoals dollars ‘USD’ zijn en Euro ‘EUR’). Een heel korte uitleg kun je vinden op de Nederlandse Wikipedia en een uitgebreide op de Engelse Wikipedia. Bitcoin.org is de officiele website en www.bitcointalk.org het officiele forum.

Bitcoins zijn eigenlijk niet meer dan een bestandje op je pc (“wallet.dat” – backup die file! want die file kwijt of stuk: geld kwijt!). Als je nu iemand iets wil laten betalen aan jou, dan laat je je bitcoin programma een adres genereren. Dat adres geef je dan aan die ander, en die ander kan daar dan bitcoins naar laten sturen. Het duurt dan nog even voordat je er wat mee kunt: een betaling vereist een aantal “confirmations”: anderen in het bitcoin-network moeten bevestigen dat die betaling heeft plaatsgevonden (dat is om te voorkomen dat geld dubbel uitgegeven wordt). Zo’n adres ziet er bijvoorbeeld zo uit: 1DVt2SokRM2CxGnjdYBPkAkygeBPJH8GRE.

Betalen met Bitcoins

dWork gaat uiteraard heel zorgvuldig om met uw gegevens, dit vragen wij ook aan u. U kunt onze dienst veilig en vertrouwd betalen met Bitcoins net zoals u gewend bent met iDEAL, op factuur en incasso.

Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Heeft u een vraag?

Stuur ons gerust een bericht. We helpen u graag verder.

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Wij schreven ook over het volgende