Binnenkort start dWork met een Social Media Workshop

Binnenkort start dWork met een Social Media Workshop

dWork geeft al jaren haar klanten voorlichting betreffende het gebruik van de gekozen CMS, Social Media, SEO en vele andere zaken welke betrekking heeft om uw conversie te verhogen.

Twitter, LinkedIn, YouTube, Facebook, Vimeo, blogs, forums, etc. ? De opkomst van Social Media creëert veel nieuwe kansen voor uw organisatie. Maar hoe kan je nu het beste beginnen en welke strategie past bij uw organisatie. Daarin ondersteunen we u graag. Wij van dWork starten binnenkort een Social Media Workshop voor uw als startende ondernemer, bestaand bedrijf, managers, sales personen en iedereen die interesse heeft naar een goede Social Media Workshop. Omdat er nogal wat vooroordelen leven rondom Social Media en nog steeds veel organisatie het beeld hebben dat Social Media niet of nauwelijks interessant is in hun branche of voor hun klanten.

Social Media voor medewerkers binnen uw organisatie

Een tweede stap is meestal een workshop rondom gebruik van Social Media voor medewerkers binnen de organisatie. Dit bestaat uit een algemene inleiding rondom Social Media om vervolgens specifieker in te gaan op het gebruik van bijvoorbeeld LinkedIN, Twitter en Facebook. Het laatste deel van de sessie gebruiken we dan met name om met elkaar de vertaalslag te maken naar de dagelijkse praktijk van de organisatie of om bijvoorbeeld een concrete strategie te bepalen voor een specifiek project. Dit vormt een mooie opstap om medewerkers en management binnen de organisatie te inspireren tot gebruik van Social Media.

Wij willen niet urenlang sessies gaan geven, wij willen dit in hooguit twee uur doen. Heeft u interesse in onze Social Media Workshop, laat uw gegevens achter via ons mail adres of ons contact formulier.

Kosten: €90,- p/p (Excl. BTW) Uiteraard onder genot van koffie of Thee.
Waar: Koninginnegracht 19 (Den Haag)
Wanneer: Binnenkort

Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Heeft u een vraag?

Stuur ons gerust een bericht. We helpen u graag verder.

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Wij schreven ook over het volgende