Bezig met de nieuwe website van Skledar & Brandwijk

WordPress

Onlangs hebben wij een nieuw verzoek gekregen om goed te kijken naar de positie en ontwerp van Skledar & Brandwijk Steenhouwerij te Meerkerk. Er is niks mis met de huidige website maar het bedrijf is enorm aan het groeien, waardoor er redelijk wat tijd in het onderhoud van de website gaat zitten.

De website heeft 12 filialen welke elke een eigen website heeft, dat hebben wij ondergebracht in een multisite omgeving van WordPress, waardoor de website onderhouden kan worden met één login. Omdat niet elk filiaal het onderhoud goed oppakt moeten wij keuzes maken. Een van die keuze is dat wij de website gaan loskoppelen van de multisite omgeving. En dat wij de filialen gaan integreren in de website. Dit heeft vele voordelen, o.a. voordelen mbt vindbaarheid. Nu wij deze website aan het loskoppelen zijn, zullen wij ook de gehele website in een nieuw jasje steken, waardoor bepaalde uitingen makkelijker te integreren zijn.

Dit is een klus welke wij zorgvuldig hebben voorbereid, vele uren planning en overleg is hier vooraf aan besteed, nu zijn wij tot het punt gekomen om eindelijk het visuele werk te verrichten. Dit project komt af van onze partner Kenniscentrum Steen, waar wij erg veel voor doen.

Hoe QR code nog steeds goed is voor je bedrijf
WordPress voor Magento

Gerelateerd aan dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu