Je bestaande website omzetten naar WordPress

Je bestaande website omzetten naar WordPress

Een bestaande website omzetten naar WordPress is een goede en betaalbare manier om de verouderde of onhandelbare website nieuw leven in te blazen. Uiteraard is na het ombouwen van de website de website met de vertrouwde uitstraling, maar dan inclusief alle gebruiksvriendelijkheid en voordelen van WordPress.

Waarom je website omzetten naar WordPress?

WordPress is niet voor niets ‘s werelds meest gebruikte Content Management Systeem (CMS). Het is flexibel, robuust en gebruiksvriendelijk. Het maken (of aanpassen) van een nieuwe pagina bijvoorbeeld, is net zo eenvoudig als het versturen van een e-mail.

Vooral dat gebruiksgemak spreekt veel ondernemers aan. Je bent voor simpele aanpassingen dus niet meer afhankelijk van (dure) externe specialisten. Dat scheelt geld (elk jaar weer) maar maakt je ook slagvaardiger. Dat kan een beslissend concurrentievoordeel zijn.

Is je website ‘stuk’? Dan repareren we hem

Zeker als je huidige website al een tijdje meedraait, dan zijn er misschien links die niet meer werken, foto’s die niet meer ‘laden’ of misschien zelfs complete pagina’s die verdwenen lijken te zijn. Ook daar ben je van af als je je website laat ombouwen naar WordPress. In feite bouwen we (technisch gezien) namelijk een compleet nieuwe website voor je. Alle fouten in je oude website worden zodoende hersteld.

“Verlies ik mijn positie in Google na het ombouwen?”

WordPress en Google zijn dikke maatjes. Qua ‘ranking power’ ga je er na de ombouw bijna altijd op vooruit. Wat je eventueel parten zou kunnen spelen, is dat WordPress andere url’s genereert dan je oude website/systeem. Daarmee kun je in de knoop komen wat betreft backlinks. Vooral voor oudere websites met een lange linkhistorie is dat iets om op te letten. Dat doen we dan ook. We adviseren je daarover van tevoren.

Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Heeft u een vraag?

Stuur ons gerust een bericht. We helpen u graag verder.

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Wij schreven ook over het volgende