Bereikbaarheid dWork 24 en 25 maart

Bereikbaarheid dWork 24 en 25 maart

24 en 25 maart zijn wij genoodzaakt niet aanwezig te zijn op kantoor, gezien wij in Den haag ons webdesign bureau hebben (centrum Den Haag) aan de koninginnegracht. Door de Nucleaire top welke dus op 24 en 25 maart wordt gehouden is het vrijwel onmogelijk om bezoek te ontvangen. op omroepwest.nl staat een uitgebreid schema welke wegen en welke wegen niet naar Den Haag begaanbaar zijn.

Aanvulling: Vanaf vrijdag 21 maart is de ruime omgeving van het World Forum aan de Johan de Wittlaan in fasen afgesloten. Ook worden de professor B.M. Teldersweg en de Johan de Wittlaan vanaf het Hubertusviaduct tot aan het Omniversum (President Kennedylaan) afgesloten. Vervolgens worden in de dagen daarna ook verkeersmaatregelen genomen in het gebied daaromheen. Bekijk hier een kaart met de verkeersmaatregelen binnen Den Haag.

Bereikbaarheid binnenstad Den Haag

Het gebied rondom het World Forum, waar de top vergadert, is tijdens de hele top afgesloten.

De hoofdroute President Kennedylaan, Johan de Wittlaan, Professor B.M. Teldersweg (tot Madurodam) is afgesloten van vrijdag 21 maart 6.00 uur tot woensdag 26 maart 6.00 uur in de richting van Kijkduin en van vrijdag 21 maart 8.00 uur tot woensdag 26 maart 6.00 uur in de richting Madurodam/Hubertusviaduct. Alleen op vrijdag 21 maart blijven de kruispunten op bovenstaande wegen geopend. Kruisend verkeer is niet toegestaan van zaterdag 22 maart tot woensdag 26 maart 6.00 uur.

In de omgeving van het World Forum zijn verder de Eisenhowerlaan, een deel van de Stadhouderslaan en een deel van de Scheveningseweg afgesloten van zaterdag 22 maart tot en met dinsdag 25 maart. U kunt het gebied niet in- of uitrijden.

De N14, de Landscheidingsweg, de Hubertustunnel en het Hubertusviaduct zijn van 23 tot 25 maart afgesloten. Dat geldt ook voor de N44, met de toevoeging dat maandagavond 24 maart de weg weer even open is.

Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Heeft u een vraag?

Stuur ons gerust een bericht. We helpen u graag verder.

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Wij schreven ook over het volgende