25 mei aanstaande, een belangrijke dag?

25 mei aanstaande, een belangrijke dag?

Vandaag ben ik alleen maar wezen bellen naar klanten, 25 mei gaat de nieuwe wet voor bescherming persoonsgegevens in werking. De wet AVG, voor deze wet heb ik dWork website reeds al een tijd je klaar, ook hebben wij een bewerkingsovereenkomst voor onze klanten, de privacy policy aangepast en zelfs een cookie melding geplaatst! Kortom, wij zijn klaar voor 25 mei, en u?

Veel van mijn klanten hebben geen idee waar ik het over heb als ik met hen praat over de wet AVG, Cookies en Privacy policy. Ik neem de tijd voor hun om alles uit te leggen wat ik er van weet, en dat is het volgende. De website moet voor 25 mei voldoen aan het volgende:

– SSL kaart hebben, dat nav de omzet van je webshop of website
– Privacy Policy hebben en aangeven op formulieren
– Cookie melding plaatsen
– per server mag er slechts een webshop geplaatst worden

zo zijn er een aantal regels meer waar een webshop / website eigenaar zich aan dient te houden. Maar niet iedereen heeft dit klaar, houdt zich hier voor als nog aan en wilt aankijken hoe dit verder gaat lopen. Een advocaten bureau, heeft hier reeds vragen over gesteld aan de rechtbank, de orde van advocaten en krijgt hier niet eenduidig een antwoord op. Een bedrijf waar wij veel mee samenwerken zal het bewerkingsovereenkomst niet tekenen, en kijkt dus aan hoe dit verder gaat lopen.

Ik zelf neem dat risico niet, ik wil voor dWork geen problemen hebben / krijgen en vol doe aan alle gestelde eisen. Vandaag heb ik veel van mijn klanten kosteloos geholpen om aan de meeste eisen te voldoen. Zo heb ik op de volgende website voor mijn klanten een Privacy Policy opgesteld en geplaatst, cookie meldingen geplaatst en dat is wat ik kan doen aan service naar mijn klanten.

Al is het dubbelop, tegenstrijdig en totaal niet relevant, wij helpen graag onze klanten verder. Wil je ook gewoon goed geholpen worden, een mooie website of webshop hebben, vul het formulier hier onder in en wij helpen je graag verder!

Offerte

1Regio
2Opdracht
3Contactgegevens

Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Heeft u een vraag?

Stuur ons gerust een bericht. We helpen u graag verder.

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Wij schreven ook over het volgende