2018 wordt een belangrijk jaar voor Magento webshop eigenaars

Gehacked?, Magento, Malware

Magento is sinds 2007 op de markt en uitgegroeid tot de wereldwijde marktleider op het gebied van E-commerce. 8 jaar later (2015) is er dan eindelijk een update waar niemand op achtte maar toch uitkwam. Waarom wacht er niemand op? Omdat Magento 2 (nieuwe up-date) en Magento 1 veel bedrijven hun webshop moeten herbouwen.

Wat is er dan zo anders aan Magento 2

Alles wat je ziet in Magento 1 is geheel aangepast, Magento 2 is meer gebruiksvriendelijk, makkelijk te beheren en slim ingericht is voor jou als webshop beheerder. Zo was het voorheen nodig om een product aan te maken voor iedere maat en/of kleur. In Magento 2 kan dit veel eenvoudiger doorgevoerd worden onder één product (zoals we dat gewend zijn met Woocommerce). Naast het feit dat Magento 2 opnieuw is opgebouwd van de grond af aan, heeft Magento 2 nu Full Page Cache standaard ingebouwd. Dit heeft direct impact op het verkoopresultaat: snellere laadtijden levert jou meer bestellingen op! De grootste voordeel is dat Magento 2 SEO technisch vriendelijker is.

Wat zijn de nadelen van Magento 2

Vanaf november 2018 vervalt de support voor Magento 1. Je webshop zal nog wel blijven werken maar ontvangt geen (veiligheids)updates meer. Wanneer er geen updates meer komen wordt de webshop dus onveiliger en een schietschijf voor malware producenten en hackers. Jouw webshop moet opnieuw gemaakt worden en zo zijn de extensies van Magento 1 niet compatibel met Magento 2. Heb je al een Magento 1 webshop? Dan is het verstandig dit jaar de mogelijkheden en vereisten voor de overstap naar Magento 2 te bekijken. Laat je adviseren door ons.

1 Regio
2 Opdracht
3 Contactgegevens
WordPress en malware blijft een probleem
Doe meer met je webshop

Gerelateerd aan dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu